°°°

Masia al Moianès

Un client ens va contactar amb la idea de rehabilitar una masia aïllada a la comarca del Moianès. Buscava un resultat senzill, que tingués l’equilibri just entre arquitectura tradicional i contemporània.

Per aconseguir aquesta harmonia, vàrem decidir que tots els espais havien de conservar part de l’arquitectura rural existent. Vàrem aprofitar el paviment original de pedra a la zona del vestíbul, mentre que a les estances posteriors vàrem mantenir el forjat de fusta. La nostra clara intenció era aconseguir una entrada robusta i duradora, que donés pas a unes estances més càlides i acollidores amb vistes cap al paisatge agrari.

La imatge 3D va ser decisiva per aclarir i definir el concepte, abans de començar les obres. Materials, acabats i textures, mobiliari, fusteries… totes les decisions es van prendre en base a aquest render, que va servir de referència.